Therapeut

Marjon van der Sar-Borst.10-11-2014Mijn naam is Marjon van der Sar-Borst (1964).
Echtgenote van Henk  en moeder van twee kinderen, een dochter (1995) en een zoon (2001).

Na jarenlang gewerkt te hebben als personeelsadviseur in de commerciële en zorgsector, was ik toe aan verandering. Ik ben me gaan verdiepen in andere drijfveren van de mens en het kind in het bijzonder. In 2006 heb ik mijn 4-jarige post hbo-opleiding Integratieve Kindertherapie aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie te Amsterdam afgesloten. Ik heb een zelfstandige praktijk te ’s Gravenmoer.Diploma IKT

Omdat de vraag naar Jeugdtherapie toenam, heb ik in 2008 een opleiding gevolgd "Communiceren met pubers en adolescenten" bij Drs. Martine F. Delfos (PICOWO Psychologisch Instituut voor Consultatie, Onderwijs en Wetenschappelijk Onderzoek).

ecp-logo

 

Sinds oktober 2011 ben ik Europees gecertificeerd (ECP: European Certificate of Psychotherapy).

In 2014 heb ik mijn opleiding EMDR Master Practitioner bij het instituut BivT afgerond.Certificaat 

Vanaf 2015 ben ik gecertificeerd coach, c.q. trainer voor de Sleuteltraining HarTgrondig Opvoeden.

In 2016 heb ik mijn opleiding EMDR Therapeut afgerond, bij het instituut BivT. 

In 2017 heb ik mijn opleiding ACT (acceptance en commitment therapie) afgerond bij het instituut BivT.

En daarop volgend heb ik in 2018 mijn opleiding ACT4kids afgerond bij SeeTrue opleidingen. 

 

Naast mijn werkzaamheden in de praktijk ben ik ook werkzaam voor het BivT (het bijscholingsinstituut voor therapeuten), waar ik de praktijkdag EMDR Kinderen verzorg. Voor meer informatie zie www.bivt.nl

De EIGEN WIJSheid van kinderen, jeugdigen en jongvolwassenen is voor mij iedere dag weer een inspiratiebron. Graag help ik hen wortels te krijgen om stevig in het leven te staan en vleugels waarmee zij hun eigen weg kunnen vervolgen.

Kinderen, jeugdigen en jongvolwassenen hebben mijns inziens recht op alle steun die ze nodig hebben om op te groeien tot evenwichtige en zelfstandige volwassenen.